Εγγραφές

Εγγραφές από την Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2018, καθημερινές 7:00 - 9:00 μ.μ. Τα μαθήματα ξεκινούν στις 15 Σεπτεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμματεία στο 2622 0 21104.

Το Ωδείο

Το Ωδείο Πολύτεχνο ιδρύθηκε το 2006 (αρ. απ.ΥΠ. ΠΟ. /ΔΙΜ/22515/791) και προσφέρει πλήρη μουσική εκπαίδευση και αναγνωρισμένους από το κράτος τίτλους σπουδών.

Με την ίδρυση του Ωδείου το 2006 ολοκληρώθηκε η δημιουργία ενός πυρήνα - φορέα ουσιαστικής παρέμβασης και προσφοράς στα πολιτιστικά πράγματα της πόλης.

Μετά από οχτώ χρόνια συνλειτουργίας, το Ωδείο και η Σχολή Μπαλέτου ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ, έχουν καταφέρει να πετύχουν τον αρχικό τους στόχο που δεν είναι άλλος από την προσφορά μιάς δυνατότητας στα παιδιά του τόπου, να προσεγγίσουν την τέχνη της Μουσικής και της Κίνησης μέσα από σύγχρονες και ανοιχτόμυαλες παιδαγωγικές πρακτικές.Ταυτόχρονα, οι αίθουσες πολλαπλών χρήσεων του ιδρύματος (αίθουσα χορού, αίθουσα προβών, αίθουσα συναυλιών) έχουν πάντα τις πόρτες τους ανοιχτές σε δημιουργούς, μικρούς και μεγάλους, που θα ήθελαν να παρουσιάσουν το έργο τους.Με την ίδρυση του Ωδείου το 2006 ολοκληρώθηκε η δημιουργία ενός πυρήνα - φορέα ουσιαστικής παρέμβασης και προσφοράς στα πολιτιστικά πράγματα της πόλης.Το Ωδείο Πολύτεχνο ιδρύθηκε το 2006 (αρ. απ.ΥΠ. ΠΟ. /ΔΙΜ/22515/791) και προσφέρει πλήρη μουσική εκπαίδευση και αναγνωρισμένους από το κράτος τίτλους σπουδών.

Περισσότερα...

Σχολές

Στο Ωδείο λειτουργεί τμήμα προπαιδείας, σχολές κλασσικών οργάνων (κιθάρα, πιάνο, βιολί, σαξόφωνο, φλάουτο, μονωδία), σχολές θεωρητικών και ανώτερων θεωρητικών, παραδοσιακό τμήμα (μπουζούκι, τζουράς, μπαγλαμάς, τουμπερλέκι, τρομπέτα) και μοντέρνο τμήμα (ηλεκτρική - ακουστική κιθάρα, ηλεκτρικό μπάσο, κοντραμπάσο, σαξόφωνο, ντραμς, αρμόνιο).

Περισσότερα...

Λειτουργία

Το Ωδείο λειτουργεί από το 2006 ακολουθώντας πιστά τις εγκυκλίους του Υπουργείου Πολιτισμού, λαμβάνοντας υπόψιν πάντοτε τις ιδιαιτερότητες των σπουδαστών.

Περισσότερα...